2017. jan 29.

15 000 perc sport! Közösségi kihívás!

írta: Béla Készül
15 000 perc sport! Közösségi kihívás!

Most igazán összerakhatunk KÖZÖSEN valami nagyot! Valami igazán különlegeset! Csatlakozz!

poszt_kep.png

Megálmodtuk a 15 000 perc sport, közösségi kihívást, amiben a résztvevők összesen minimum 15 000 percet fognak edzéssel tölteni 2017. február hónapjában! A sportolt percek összeadódnak, így mindenki annyit tesz hozzá, amennyit csak tud! Természetesen célszerű kitenni magunkért, hogy ne csak részesei, hanem testünk formálódása, egészségünk megőrzése okán haszonélvezői is legyünk a kihívásnak!

Nyilván minél többen vagyunk, minél többen sportolunk, annál könnyebb lesz elérni ezt a nem kicsit ambiciózus 15 000 percet, de képesek vagyunk rá, veled együtt sikerülhet! Csatlakozz itt hozzánk, és oszd meg az eseményt, hívd meg barátaidat, hogy részesei lehessenek ennek a csodának, amit EGYÜTT rakunk össze!

Részvételi feltételek, szabályok:

- bárki csatlakozhat, akinek van kedve sportolni, megszenvedni kicsit!
- bármilyen sporttevékenység számít, lehet ezt csoportos, vagy egyéni, futhatsz, bringázhatsz, jógázhatsz, túrázhatsz, úszhatsz, spártai edzésen vehetsz részt, vagy épp pilatesen!
- ha túl vagy egy edzésen, ehhez az eseményhez, vagy a Béla készül oldalra posztként írd meg, hogy hány percet sportoltál, mit, és a legfrissebb poszt alapján írj egy állást, hogy hogyan állunk a 15 000-hez képest. Példa:

45 perc squash, 345/15000 #15000perc
30 perc jóga, 300/15000 #15000perc

- a kihívás teljes február hónapra szól! A Facebook nem enged két hétnél hosszabb időtartamú eseményt létrehozni, de az ottani időtartammal ne foglalkozzatok!

Két kérésünk van:

- egyrészt hívjatok meg ismerősöket a kihívásba, minél többen nyomjuk együtt, annál jobb,
- másrészt használjátok a #15000perc hashtaget! Köszi!

HAJRÁ LÁNYOK, FIÚK, CSINÁLJUK MEG EGYÜTT!

Szólj hozzá

kezdet edzés újdonság motiváció amatőr rekord mozgás kihívás edzéskihívás Béla Készül