2017. jan 31.

Kik fognak 15 000 percet sportolni februárban? Hát, ti!

írta: Béla Készül
Kik fognak 15 000 percet sportolni februárban? Hát, ti!

Gondolkodtál, hogy mit csinálj februárban? Van egy jó tippünk, csatlakozz hozzánk, és csináljuk EGYÜTT, KÖZÖSEN valami nagyot!

poszt_kep.png

15 000 perc sport! Közösségi kihívás! Igen, ehhez csatlakozhatsz, de ne félj, nem neked kell egyedül, sokan segítünk, és te is részt vehetsz benne!

Megálmodtuk a 15 000 perc sport, közösségi kihívást, amiben a résztvevők összesen minimum 15 000 percet fognak edzéssel tölteni 2017. február hónapjában! A sportolt percek összeadódnak, így mindenki annyit tesz hozzá, amennyit csak tud! Természetesen célszerű kitenni magunkért, hogy ne csak részesei, hanem testünk formálódása, egészségünk megőrzése okán haszonélvezői is legyünk a kihívásnak!

Nyilván minél többen vagyunk, minél többen sportolunk, annál könnyebb lesz elérni ezt a nem kicsit ambiciózus 15 000 percet, de képesek vagyunk rá, veled együtt sikerülhet! Csatlakozz itt hozzánk, és oszd meg az eseményt, hívd meg barátaidat, hogy részesei lehessenek ennek a csodának, amit EGYÜTT rakunk össze!

Az újonnan induló program nem titkolt célja, hogy olyanokat is felállítson a fotelből, akik eddig nem szívesen engedték el a komfortzónát, de természetesen kitartó, lelkes, profi és egyben motiváló emberekre is szükség van, akik eredményeikkel hajtják és lelkesítik a kezdő társaikat!

A részleteket itt találhatod, itt pedig csatlakozhatsz a 15 000 perc sport! Közösségi kihívás! lelkes csapatához!

Várunk, változtass az életeden sokadmagaddal KÖZÖSEN!

Béla készül, készüljetek Ti is!

Ha tetszett a cikk, oszd meg bátran! Köszönöm!

Szólj hozzá

blog edzés újdonság motiváció amatőr támogatók mozgás állóképesség célkitűzés megmérettetés edzéskihívás Béla Készül